Play off

Braunschweig

We are looking for you!

We are looking for constantly strengthening in the areas of service, bar and kitchen. If for you, good quality, and good working atmosphere, team spirit and enjoy working with people are equally important for us, become a part of our team and apply now!

If you have questions please call us at +49 531 48 29 300 or send us an E-Mail.

Manager (m/w) wanted

Ab sofort - Vollzeit!!!


Du verfügst über mehrjährige Berufserfahrung in der Gastronomie? Und du bist ein leidenschaftlicher Gastgeber? Und du leitest gerne ein Team? Und du möchtest dich beruflich verändern? Dann bist du bei uns genau richtig! 

Deine Aufgaben:
  • Einhaltung bzw. Erhöhung der Unternehmensziele
  • Gewährleistung eines reibungslosen Geschäftsablaufes
  • Verantwortung für die Einhaltung der Unternehmensrichtlinien bzgl. Umsatz, Kosten, Mitarbeiterführung, Kundenservice und Qualitätsstandards
  • Überwachung der Einhaltung der Richtlinien gemäß HACCP
  • Überwachung der Gesundheits- und Sicherheitsvorschriften
  • Umsetzung und Einhaltung der Betriebsordnung sowie der allgemeinen Arbeitsanweisungen
  • Vorbildfunktion für alle Mitarbeiter
  • aktive Gästebetreuung
  • aktive Mitarbeit in den Bereichen Bar und Service, ggf. auch Küche
  • Erstellung von Dienstplänen, Urlaubsplanung
  • Durchführung von Store Checks, Warenbestellungen, Warenannahmen

Unsere Anforderungen:
  • abgeschlossene gastronomische Ausbildung (ggf. in der Systemgastronomie)
  • mehrjährige Führungs- und Berufserfahrung in vergleichbaren Objekten
  • Erfahrung und Interesse an der Ausbildung
  • Kommunikationsstärke, selbstständige Arbeitsweise und Belastbarkeit
  • Dienstleistungs- und Kundenorientierung
  • Organisationsgeschick und Fähigkeit, Mitarbeiter nach ihren Eigenschaften einzusetzen
  • Spaß am Umgang mit Menschen
  • Verantwortungsgefühl und Zuverlässigkeit
  • gepflegtes Erscheinungsbild und sicheres Auftreten
  • sicherer Umgang mit dem MS Office-Paket
  • Englischkenntnisse sind von Vorteil

Bewirb dich jetzt per E-Mail!

Training Specialist/Assistant for Foodservice (m/f)

Start: August/September 2018
Duration of training: 3 years (reduction possible)


You are looking for a commercial training without boring Office job? Then you are exactly right with us! Because as a trainee to the / to the specialist Assistant for foodservice, you will learn everything you need for a career in the hospitality industry. After your training, you can work your way up to the Manager. 

Your tasks:
  • Consultancy and mentoring of our guests
  • Control our electronic cashier system
  • Ensure the compliance with quality standards
  • Organisation of work processes
  • Administrative tasks (human resources, marketing, controlling)

Our requirements:
  • Good secondary school leaving certificate or high school diploma
  • ​Commercial and gastronomical interest
  • Enjoy working with people
  • Sense of responsibility and reliability
  • Neat appearance and confident manner
  • Team skills, assertiveness and organizational skills

Apply by mail oder E-Mail now!

Training skilled workers in the hospitality industry (m/f)

Start: August/September 2018
Duration of training: 2 years


You wish a secure job with a future? With the training for employee in gastronomy, you will learn everything you need for a future in the hospitality industry. Product preparation and perfect service, you will learn the entire gastronomic base knowledge.

Your tasks:
  • Consultancy and mentoring of our guests
  • Control our electronic cashier system
  • Preparing and serving of food
  • Performing promotions

Our requirements:
  • You have completed junior high school or you have a secondary school leaving certificate
  • ​Interest in gastronomy
  • Enjoy working with people
  • Sense of responsibility and reliability
  • Neat appearance and confident manner
  • Team skills, assertiveness and organizational skills

Apply by mail or E-Mail now!

Training as a cook (m/f)

Start: August/September 2018
Duration of training: 3 years


You wish a job with passion? With the training as a cook, you will learn everything you need for a future in the hospitality industry. Product preparation and perfect service, you will learn the entire gastronomic base knowledge.   

Your tasks:
  • Processing of foods,
  • Preparing and serving of food 
  • Creating and calculating of recipes
  • Ordering, acceptance, and proper storage of goods
  • Consultancy and mentoring of our guests
  • Apply of labour - and kitchen-technical procedures in compliance with hygiene regulations

Our requirements:
  • You have completed junior high school or you have a secondary school leaving certificate
  • Interest in gastronomy
  • Enjoy working with people
  • Sense of responsibility and reliability
  • Neat appearance and confident manner
  • Team skills, assertiveness and organizational skills

Apply by mail or E-Mail now!